уторак, 10. јул 2007.

Дописно друштво се сели на http://forum.vokabular.org/

Драги чланови дописног друштва Разговор,

Након успешног вишегодишњег рада неколико дописних друштава Нашег писма дошло је време да у складу са развојем технологије на интернету полако пребацимо дискусије из домена ел. поште и сместимо их у форум. Већини корисника који нису програмери а заинтересовани су за употребу нашег писма у савременим дигиталним медијима више прија тај вид комуникације. По први пут промене неће бити потпуно аутоматске и захтеваће и нешто труда са Ваше стране јер ће се разговор наставити под кровом Вокабулар форума на адреси http://forum.vokabular.org/:

  • Ел. адреса преко које сте учествовали у раду дописног друштва ће бити суспендована у понедељак 16. јула у 2:00ч. Архива дела порука ће остати доступна на http://groups.google.com/group/nasepismo.
  • Ако сте заинтересовани за активан наставак у дискусијама треба да се региструјете на административној страни Вокабулара: http://forum.vokabular.org/index.php?action=register.
  • Рачунамо да ће јасна подела тема на форуму омогућити да свако нађе кутак за себе и да свој допринос без превише шума. Наше писмо се бавило темама које се на Вокабулару налазе под „Ћирилица и латиница на рачунарима": http://forum.vokabular.org/index.php?board=12.0.

Презентација ће и даље остати на истој адреси (http://www.nasepismo.net/) али ће ради лакше администрације бити удомљена на Блогеру. Преко странице Нашег писма ћете моћи да пратите поруке са форума, сажетак од последњих неколико наслова, актуелне техничке вести које се тичу употребе нашег писма на дигиталним справама, занимљива упутства, вести и коментаре ћемо редовно постављати у виду уноса у блог. Контакт ел. адреса остаје иста: nasepismo@gmail.com.

1 коментар:

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.